Wooninspiratie-centrum Het Gooi

Creatie en realisatie door professionals

Met ingang van 1 december j.l. heeft Jim Bouwmeester Vloeren, samen 6 zeer professionele partners uit verschillende disciplines, een schitterend wooninspiratie centrum geopend in het centrum van Laren.

Deze combinatie van wonen, bouwen en werken verenigd in een makelaar-architect combinatie, omgeven door een schil van professionele ondernemers op het gebied van bouw, verbouw, interieur, stoffen, design, kleur, verlichting, keukens, meubelmaatwerk, vloeren, sanitair en domotica, is uniek.

De toegevoegde waarde van dit Wooninspiratie-centrum is dat een ieder die verbouw of bouw ambities heeft naar een platform kan gaan waar alle expertises gebundeld worden en antwoord gegeven zal worden op vragen die er spelen.

Professionals zijn in het centrum aanwezig of er kunnen afspraken gemaakt worden om op een nader moment in de vraagstelling te verdiepen.

Bouwkundig advies bij de aankoop van een nieuwe woning? Vraag het de architect!

Bent u geboeid door een interessante woning echter niet in staat om door de huidige staat of situatie heen te kijken? Vraag het de architect!

Nieuwe keuken nodig en nieuwste keuken apparaten leren ontdekken? Wij begeleiden u naar het Miele Experience Center om de nieuwste innovaties op keukengebied te ontmoeten!

Nieuwe vloer nodig? Gietvloerenhouten vloerenkeramische vloeren, natuursteen vloeren? Deze vindt u in het Wooninspiratie-centrum!

In welk deel van de woning maak ik een keuzes tussen functionele of sfeerverlichting?
Hoe ziet het verlichtingsplan er dan uit? Lichtadvies voor thuis of in de tuin? Wij brengen u in contact met de juiste professionals!

Alle disciplines samen ondersteunen u op het gebied van Wonen, Bouwen en Werken.

Van ontwerp tot en met realisaties, alles gecreëerd door professionals!

Bekijk de website >