Horecawerf

In Amsterdam Noord hebben Jim Bouwmeester Vloeren en 32 andere specialisten voor de horecabranche zich verenigd. Het is een unieke en inspirerende 3.000 m² showroom en de krachtigste kennis- en expertisebundeling voor horeca-ondernemers in Nederland.

Tientallen modelopstellingen geven bezoekers een inspirerend beeld van de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van interieur, vloeren, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening.

Designa Interieur & Architectuur BNA

Jim Bouwmeester Vloeren is een vaste partner van Designa Interieur & Architectuur. In de studio voor architecten in Laren NH en de showroom voor interieur in Hilversum, geeft Bertram Terpstra samen met zijn team van 15 vakmensen vorm aan zeer exclusieve bouw- en verbouwings-projecten. Door de totaalaanpak van Designa Interieur & Architectuur BNA komen alle facetten van bouwen, bouwmanagement, interieur- verlichting- meubilering- stoffering ontwerp en styling aanbod.

Linda Lagrand Interior Design

Met sferen van luxe hotels, reizen, bijzondere kunst en architectuur en de laatste interieurtrends uit Milaan en Parijs als inspiratiebron ontwerpt en realiseert Linda Lagrand een stijlvol interieur. De uitstraling van interieurs zoals deze bereikt men alleen door een uitgebalanceerde keuze in materiaalgebruik, kleur en contrast, die de samenwerking tussen Lagrand en Jim Bouwmeester Vloeren heeft voortgebracht. Linda Lagrand Interior Design richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt.

Hoogdesign

Hoog is dé site waar u inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van (interieur-) architecten en tuinarchitecten. Inspiratie door realisatie met een moderne, klassieke of landelijke woonstijl. Bewonder talloze woonideeën zonder de weg kwijt te raken, doe interieur inspiratie op en ontmoet de interieurarchitecten en partners, zoals Jim Bouwmeester Vloeren die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de prachtige ontwerpen.

Floorify

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid.