Referenties

“Beste Jim, beste allen,

Vorige week heb ik wat plint verstekjes bij jullie besteld. En deze zijn vandaag per post ontvangen.

Tot onze verrassing zijn de verstekjes gratis geleverd! Heel hartelijk dank daarvoor. Uitstekende service.”

- Corinne en Theo Andriessen

“Super bedankt voor de correcte en super nazorg op mijn prachtige vloer! Ben blij met je Jim! (En Helene of course!)”

- Mischa Knauf

“De vloer is mooi geworden, fijn! Ook de manier van werken, de netheid ervan vonden we echt heel goed! Bedankt!”

- Nynke Wielhouwer

“Ik heb al 26 jaar vloeren van Jim Bouwmeester Vloeren! Ik heb nog nooit problemen gehad en nog nooit ergens een vloer gezien die zo strak en mooi gelegd is als onze naast een informele en prettige manier van verkopen straalt van deze man de professionaliteit af! Niets is te veel en het is bij Jim Bouwmeester vloeren pas klaar als de klant maar ook mr. Bouwmeester zelf tevreden is. Goedkoper kan wel beter kan niet.”

- Andre Schubert

“Prettige, gastvrije manier ontvangen. Goede uitleg omtrent de vloeren en de aangeraden vloer is ook onze keus geworden, daar we hem direct mooi vonden. Werk is op een nette manier uitgevoerd. Herstel werkzaamheden zijn snel en adequaat opgelost.”

- Meneer en mevrouw Heutinik

“Jim nog bedankt voor alles, de vloer is prachtig! Ron ook bedankt, wat een vakman en wat heeft Ron een leuke vrouw die kwam ook nog even kijken leuk hoor! Wij komen nog langs, Jim ik wil graag hout aan de wand oud hout wij willen niet meer behangen groetjes van ons.”

- Maurits Mostaard

“Een vriend maakte ons attent op Jim Bouwmeester Vloeren, Lelystad.

Wij werden allerhartelijkst ontvangen door Jim zelf en zijn naaste medewerkster Hélène.

Een bijzonder gezellig gesprek vond plaats, Jim begreep onze wensen onmiddellijk en toonde een aantal vloeren in zijn showroom in Lelystad.

Wij werden het al spoedig eens over een zeer fraaie houten planken vloer, welke volgens Jim ook prima geschikt is voor vloerverwarming.

Wij besloten houten vloeren in het gehele huis genomen, met uitzondering van hal, keuken en badkamers.

De vloeren zijn door Jim en Ron schitterend en met grote zorg gelegd en zien er werkelijk fantastisch uit.

Tijdens de bouw en afwerking van het huis is Jim diverse malen komen kijken en heeft een aantal goede ideeën aangedragen om het in de bouw zijnde huis te verfraaien.

Zeer vakkundige en ook bijzonder gezellige mensen, het is van ganzer harte dat ik Jim Bouwmeester Vloeren warm aanbeveel.”

- Jan

“Beste mensen,

Nadat vorige week onze vloer van Frans eiken parket door jullie is geschuurd zijn we hem heel voorzichtig weer in gebruik gaan nemen.

De vloer is erg mooi geworden. Hij lijkt mooier dan toen hij 16 jaar geleden nieuw werd gelegd.

Het opnieuw schuren is een spannende gebeurtenis. We zijn blij met onze ‘nieuwe’ vloer!”

- Wim en Elske van Goïnga

“Bij thuiskomst troffen wij een fraai opgeknapt huis aan. Dat was heel prettig. De door u behandelde vloer ziet er weer prachtig uit! Veel dank daarvoor.”

- Carla Fransen

“De deurmat ligt er nu ook in. Het ziet er prachtig uit! Wij zijn heel blij met de mooie vloer. Bedankt voor jullie advies, service, kwaliteit en vakmanschap. Jullie verdienen een dikke pluim!”

- Frank & Annemieke

“Toen een familielid hoorde dat wij op zoek waren naar een goede parketvloer gaf hij ons de tip eens bij Bouwmeester te gaan kijken. In de showroom werden wij gastvrij ontvangen door Helene en zij heeft ons een duidelijke uitleg gegeven over de verschillende vloeren. Jim kwam daarna om alles te meten en heeft een goed advies gegeven. De parketvloer is daarna op zeer vakkundige wijze gelegd. De service is uitmuntend!”

- Paul Sins

“Goedenavond Hélène,

We hebben vandaag door de ramen en deuren naar binnen gekeken in onze woning. Wat is de vloer prachtig geworden!!!! Ontzettend bedankt voor de professionele afhandeling van het hele traject en dito herstel van de houten vloer. Zo was het 12 jaar geleden ook en de kleur is precies zoals we in gedachten hadden.”

- Marcel Vonhof en Nicolette van der Heide

“Prettige, gastvrije manier ontvangen. Goede uitleg omtrent de vloeren en de aangeraden vloer is ook onze keus geworden, daar we hem direct mooi vonden. Werk is op een nette manier uitgevoerd. Herstel werkzaamheden zijn snel en adequaat opgelost.”

- Meneer en mevrouw Heutinik