Showroom

De showroom van Jim Bouwmeester Vloeren is spraakmakend. Op 400 m² vindt u er een toonaangevende collectie vloeren van gerenommeerde A-merken. Vele stijlen, allen in een bijzonder sfeervolle huiselijke omgeving getoond. De presentatie en collectie wisselen met regelmaat.

Laat u onder het genot van een vers kopje koffie of thee inspireren door de ideeën en mogelijkheden en blader door de toonaangevende boeken van nationale- en internationale ontwerpers. Een bezoek aan Jim Bouwmeester Vloeren is steeds weer een boeiende ervaring.

Jim Bouwmeester Vloeren werkt alleen met gerenommeerde A-merken. Onze vloeren zijn in te delen in 5 groepen: traditionele vloeren, moderne vloeren, kasteelvloeren, PVC -en laminaatvloeren. Alles op riante panelen direct in de showroom zichtbaar. Daarbij zijn alle voorkomende onderhoudsproducten bij ons te verkrijgen.

Wij zijn binnen de regio Flevoland exclusief dealer van Bauwerk, Real Dutch Floor, Boen, Floorify, Solidfloor, PIET BOON by Solidfloor, Hollandsche Vloeren, Your Floor, Salis, Lieverdink, Douwes Dekker, Gerflor, Tarkett, Republic Flooring en Hoomline.